Hvordan sletter jeg min Billettokonto?

Bemærk: Du kan ikke slette din profil, hvis der er aktive billetter på den. Det kan du først, når eventet er afholdt, og din billet ikke længere er aktiv. Vi har valgt, at profiler med aktive billetter ikke kan slettes, da det hænder, at folk får smidt billetter væk. Ved at holde profilen aktiv, vil du kunne tilgå dine billetter 24/7.

Hvis du ønsker at slette din Billettokonto, skal du logge ind på din konto og derefter gøre følgende:

1. Klik på menu
  2. Klik på konto og Slet Billetto konto
  3. Indtast dit password for at slette din konto, og accepter sletningen af din profil.

Du kan ikke slette din konto via appen. Du skal slette via en browser enten fra desktop eller din mobil.

Det kan tage op til 30 dage at slette din konto. Hvis du har oprettet events kan det være, at vi kontakter dig for ekstra information. Du vil modtage en bekræftelse pr. e-mail, når din konto er slettet.

Bemærk: Når du har anmodet om at få slettet din konto, bliver du automatisk logget ud. Du kan dermed ikke logge på igen med denne konto. Hvis du har en aktiv billet, vil du ikke kunne slette din profil.