Hur raderar jag mitt konto hos Billetto?

Notera: Du kan inte radera ditt Billetto-konto om du har aktiva biljetter på ditt konto. Det kan först raderas när eventet är genomfört och biljetterna inte längre är aktiva.

Om du önskar att radera ditt konto måste du logga in på www.billetto.se först och följa dessa steg:

1. Navigera till Meny
  2. Klicka därefter på Konto
  3. I nästa meny väljer du Radera ditt Billetto-konto
  4. Du kommer nu uppmanas att uppge ditt lösenord för att bekräfta borttagningen av ditt konto.

När du har begärt en borttagning av ditt konto kan det ta upp till 30 dagar innan ditt ärende hanteras. Du kommer att ta emot ett bekräftelsemail efter att vi mottagit din förfrågan och sedan ytterligare ett e-mail när ditt konto har blivit raderat.

Obs: När du har begärt en borttagning av ditt konto kommer du automatiskt loggas ut från Billetto. Du kommer inte kunna logga in med din e-mail eller ditt lösenord. Om du har arrangerat event på Billetto eller har några pågående event, vänligen ta kontakt med Billettos support innan du raderar ditt konto.