Hvordan ændrer jeg e-mailadressen til min Billettokonto og logger ud?

På Billetto har du mulighed for at redigere din personlige profil og offentlige profil. Den personlige er den profil, du logger ind med, og den offentlige profil, er den, andre kan se, hvis man ønsker det.

Bemærk: Hvis der allerede eksisterer en profil med den e-mailadresse, som gerne vil benytte, vil du få en fejlmeddelelse, og dine ændringer vil ikke blive gemt.

Rediger min personlige profil & adgangskode (kun pc & mobiltnetværk)

1. Log ind på Billetto

2. Klik på menu

3. Klik på konto

4. Her kan du ændre navn og email

5. Når alt er opdateret, klikker du på opdater indstillinger

Rediger min offentlige profil (app, pc & mobiltnetværk)

1. Log ind på Billetto

2. Klik på menu

3. Klik på offentlig profil

4. Her ændrer du de ønskede informationer

5. Tryk gem

Jeg har glemt min adgangskode (pc, app & mobiltnetværk)

1. Gå til billetto.dk (åben appen)

2. Klik på log ind

3. Tast din email ind og tryk fortsæt

4. Klik nu på feltet glemt din adgangskode?

5. Tast din email

6. Du vil nu indenfor kort tid modtage en email, hvor du kan nulstille din adgangskode

Log ud af Billetto fra pc & mobiltnetværk

1.Klik på menu

2. Klik på log ud

Log ud af Billetto appen

1. Klik på møllehjulet på skærmen

2. Find feltet log ud og klik

3. Klik herefter igen log ud