Hur kan jag ändra e-postadress på mitt konto eller logga ut från mitt konto?

På Billetto har du möjlighet att redigera din personliga profil och din offentliga profil. Den personliga är den du loggar in med och den offentliga är den som andra kan se.

Notera: Om du vill uppdatera mailadressen på ditt konto och det redan existerar ett konto med den e-postadress ni önskar att ändra till, kommer det upp ett felmeddelande och era ändringar blir inte uppdaterade.

Redigera mina personliga uppgifter och lösenord:
1. Logga in på ditt Billettokonto
2. klicka på Meny
3. Klicka på Konto
4. Här kan du ändra namn och emailadress
5. när du uppdaterat klickar du på Uppdatera inställningar

Redigera min offentliga profil:
1. Logga in på ditt Billettokonto
2. klicka på Meny
3. Klicka på Offentlig profil
4. Här ändrar du du informationen
5. Klicka på Spara

Jag har glömt mitt lösenord:
1. Gå till Billetto.se
2. Klicka på Logga in
3. Skriv in din emailadress
4. Klicka på Glömt lösenord
5. skriv in din emailadress
6. Du kommer nu få ett mail skickat till dig med en länk där du kan uppdatera ditt lösenord

Logga ut från ditt Billettokonto:
1. Klicka på Meny
2. Klicka på Logga ut