Hvordan køber jeg billetter på Billetto?

Du søger efter eventet i søgefeltet som du gerne vil deltage i, og følger derefter nedenstående guide for booking af billetter.

Køb billetter

1. Klik på det ønskede event, efter du har søgt det frem

2. Klik på find billetter (hvis det er et event, der er over flere datoer, ser du en kalender i stedet for find billetter knappen. Vælg dato og derefter ønsket tid)

3. Vælg det ønskede antal billetter, og klik næste.

3. Udfyld køberinformationer og tjek af, om du vil modtage arrangørens og/eller Billettos nyhedsbrev. Klik derefter næste

4. Vælg, du om du vil have forsikring, SMS-bekræftelse, post-forsendelse eller donation. Klik næste.

5. Vælg hvilken betalingsmetode, du ønsker. Betaler du med kort, skal du udfylde betalings informationer og godkende.

Hvis ordren er gået korrekt igennem, får du et billede frem, som bekræfter din ordre. Den angiver et ordre-id samt hvilken mail din(e) billet(ter) og kvittering er sendt til.

Du kan altid dobbelt tjekke, om ordren er gået igennem ved at klikke på mine billetter, når du er logget ind.

Dette kan i nogle tilfælde tage op til 15 minutter, før du får din bekræftelse af ordren på skærmen – eller besked om, at den desværre er udløbet.

Hvis du har ledsagerkort og har brug for at høre arrangøren, om der skal købes billet til ledsageren eller om det er gratis, kan du læse her hvordan.