Er det nødvendigt at oprette en Billettokonto?

Nej, du skal ikke oprette en Billetto konto, men det kan være en fordel for dig at gøre.

Hvis der opstår problemer med din ordre, f.eks. hvis har du lavet en stavefejl i din e-mailadresse ved købet, har fået slettet ordrebekræftelsesmailen med de vedhæftede billetter ved en fejl, eller hvis du gerne vil kunne vise dine billetter til et event via appen, så vil en konto på Billetto være til gavn.

Dine billetter vil nemlig altid være tilknyttet den konto, du købte billetterne med. Du kan derfor hele tiden tilgå eller downloade billetterne via appen, pc eller mobiltnetværk. Foruden det, kan du også se og følge de arrangører eller events, som du synes om.

Det er nemt at oprette en profil på Billetto. Det eneste, det kræver, er en e-mail og en selvvalgt adgangskode. Du kan også tilføje et profilbillede samt andre personlige detaljer ved at trykke på profiloverblik og så enten vælge offentlig profil eller personlige indstillinger. Det er dog helt op til dig, hvad du ønsker at tilføje til din profil.

Du kan lave det, vi kalder et gæstekøb, hvor du ikke behøver en profil på forhånd for at købe billetter. Her tilknytter vi dog en konto til din email som oplyst i købsflowet, så systemet kan gensende din email til en anden god gang. Skulle du få lyst til at anvende din profil, kan du det ved at nulstille koden med den email, du anvendte ved dit billetkøb, og hernæst lave en ny kode og logget ind. Her kan du også tilgå feltet ’mine billetter', hvor alle køb gemmes.

Din data opbevares sikkert og videregives ikke til en tredje part. Arrangøren for det event, du har købt billetter til, har dog adgang til dit navn og din e-mail, da det kan blive nødvendigt for dem at kontakte dig med vigtig information omkring deres event. Medmindre du har givet arrangøren tilladelse til, at de må kontakte dig via e-mail med information om fremtidige events, er det ikke tilladt for dem at kontakte dig angående mersalg.

Bemærk: Hvis du vil vide mere om, hvordan dine betalingsoplysninger bliver håndteret, så klik her.