Jeg kan ikke finde mine billetter. Hvad gør jeg?

Tjek altid dit spamfilter, uønsket post og spam- og reklame mapper på din mailkonto. Vi oplever desværre, at billetter af og til ender der, da de er vedhæftet som fil.

Hvis du ikke kan finde dine billetter, kan du logge ind på din Billetto-konto, hvis du har en. Her kan hente du hente dine billetterne under Mine billetter. Hvis du ikke har en konto, kan du oprette en via den velkomstmail, du modtog fra os, da du købte dine billetter.

Dette kan man gøre både fra vores app for IOS og Android eller fra web på pc, tablet og telefon.

Sådan logger du ind på din konto:

1. Log ind på din Billetto konto
  2. Klik på mine billetter
  3. Herfra skulle du meget gerne kunne se og downloade din(e) billet(ter) hvis du er logget ind på den rette profil.

Hvis du ikke kan fremskaffe din(e) billet(ter) via Mine billetter, kan der være forskellige grunde til det:

1. Din betaling er ikke gennemført, og du har derfor ikke modtaget din billet og ordrebekræftelsen.
  2. Arrangøren har fravalgt, at man modtager en fysisk billet og i stedet lavet et tilmeldingsevent, hvor man krydses af ud fra en gæsteliste. Tjek gerne dette med arrangøren om det kunne være tilfældet.
  3. Du kan have været logget ind på en anden konto med en anden email, end den du troede, der havde været i brug, da billetterne blev købt.
  4. Du kan have oprettet en Billetto konto med en forkert email, hvis du ved et uheld har indtastet en forkert mailadresse, da du bookede ordre.

Hvis du ønsker billetter gensendt, kan arrangøren gensende disse til dig. Arrangøren kan kontaktes via eventsiden, hvor du finder et kontaktfelt. Angiv venligst så meget information om bestillingen som muligt således, at arrangøren kan hjælpe dig bedst muligt med at finde din ordre.

Husk: At altid at tjekke om ordren(e) under din profil for at se om den(de) er gået igennem eller ikke. Her klikker du på menu og derefter Mine data og Ordre. Her kan du se, om din ordre er gået igennem eller er udløbet. Er den udløbet, skal du booke ordren på ny.