Jag har inte fått något mail med biljetter. Vad gör jag?

Steg ett är att kika i ditt spamfilter eller skräppost om den råkat hamna fel. Biljetten blir skickad tillsammans med orderbekräftelsen. Vissa inkorgar meddelar inte om de flaggat ett mail som spam, i det läget rekommenderar vi att du loggar in på ditt Billettokonto. (Om du inte har ett Billettokonto kan du skapa det genom vårt välkomstmail, alternativt klicka på Glömt lösenord under fliken logga in. Ange mailadressen som du gjorde köpet med så mottar du en länk där du kan skapa ett lösenord och därefter logga in)

1. Logga in på ditt Billettokonto
  2. Klicka på fliken Mina biljetter
  3. Du ska här kunna se och ladda ner dina biljetter

Om dina biljetter inte är synliga inne på Mina biljetter så kan det vara på grund av följande orsaker:

1. Din betalning gick inte igenom så det finns inga bokade biljetter.
  2. Du råkar vara inloggad på ett annat Billetto-konto än det du använde när du köpte biljetterna.
  3. Du har skapat ett konto med fel mailadress, då du vid ett misstag stavat mailadressen fel.
  4. Arrangören har valt att det inte ska finnas några biljetter, istället använder de sig av en gästlista varpå de bockar av gästerna i entrén. Hör med arrangören om detta är tillfället.

Oavsett vilket av följande anledningar det än må vara så är det arrangören som kan hjälpa dig att skicka biljetten på nytt. Klicka på Kontakt på eventsidan så skickas ett meddelande direkt till arrangören.  Inkludera gärna så mycket information du kan angående ditt biljettköp för att underlätta arrangörens arbete i att hitta den rätta bokningen.

Notera: Inne på ditt Billettokonto kan du även se status på din order och se om köpet gått igenom eller ej. Klicka på Meny därefter Min data och Order. Om det står utgått har order inte gått igenom och du behöver göra ett nytt köp.