Hvordan opdaterer jeg billet informationen og henter mine billetter?

Når dit køb er gennemført, vil en ordrebekræftelse automatisk blive sendt til din email. Dine billetter vil være at finde i en PDF-fil, som er vedhæftet i denne email. Du får samtidig en kvittering for købet.

For at downloade billetterne, skal du klikke på den vedhæftede fil, hvorefter du vil kunne åbne dem på din mobil eller computer. Dette kræver dog, at du har en opdateret version af fx Adobe Acrobat Reader.

Du kan også logge ind på din Billetto konto, hvis du har oprettet en inden købet, og klikke på feltet Mine billetter. Her vil du kunne se (og hente) de billetter, du har købt på den konto.

På din konto har du også mulighed for at opdatere navn på billetten. Det gør du ved at sætte flueben ved billetten. Klik herefter på mere, tast det ønskede navn og gem.

Hvis du stadig ikke kan hente dine billetter eller har brug for hjælp på anden måde, så tøv ikke med at kontakte vores support support@billetto.dk