Hur laddar jag ner mina biljetter?

När ditt köp har gått igenom får du automatiskt en bekräftelse via mail från oss, som innehåller din biljett i PDF-format samt kvitto för köpet.

För att ladda ner biljetterna är det bara att klicka på den bifogade PDF-filen och spara ner den på din dator eller telefon.

Dina biljetter finns också tillgängliga inne på ditt Billettokonto, under Mina biljetter i menyn. Här har du även möjlighet att uppdatera information på din biljett, det gör du genom att bocka i rutan för biljetten och klicka Mer.

Du kan alltid visa upp dina biljett direkt i mobilen om du har en smartphone, så spar du både tid och på miljön.