Kan jeg gemme et event, som jeg er interesseret i, til senere?

Ja, det kan du sagtens, du kan også dele det med dit netværk, hvis du ønsker at sprede budskabet eller deltage i eventet med nogle venner.

Når du er på eventsiden kan du se et hjerte og en deltag med venner knap.

Hvis du er logget ind på din konto, og klikker på hjertet vil det være gemt, så du kan tilgå det senere.

Du finder det igen ved at være logget ind på din konto du gemte det på, og så gå til mine billetter og så synes godt om.

Hvis du gerne vil dele det med dit netværk eller venner, klikker du på deltag med venner, så vil du få flere muligheder for hvordan det kan deles med andre.