Kan jag gilla eller dela ett event som jag är intresserad av?

Jajamen. När du är inloggad på Billetto och kikar runt bland alla event kan du se ett hjärta på eventsidan. Klicka på hjärtat för att gilla eventet och spara det till senare.

Du finner eventen som du gillat genom att logga in på ditt Billettokonto och klicka på fliken Mina biljetter. Under rubriken Gillade kan du se alla dina sparade event.

Du har även möjligheten för att dela eventet med någon annan genom att klicka på knappen Bjud in vänner.