Hvor finder jeg linket til et online event?

Hvis du har købt en billet til et online event hos Billetto, er der forskellige måder, du kan finde linket og få adgang til det online event, du er tilmeldt.

Husk altid at gøre det i god tid og ikke samme dag eller få minutter inden!

1. På ordrebekræftelsessiden ved gennemført køb eller på ordrebekræftelsen sendt på mail.

Normalt vil arrangøren af eventet oplyse dig om dette i den ordrebekræftelse, som du har modtaget fra os. Arrangøren kan også have sendt en mail med de informationer, du skal bruge, efter ordren er bekræftet. Det fremgår også ofte i eventbeskrivelsen, hvordan du får adgang til det online event, du er tilmeldt.

2. Se under mine billetter på din Billetto profil.

Nogle arrangører bruger funktionen online event, som vi har lavet til dem. Hvis de har gjort det, kan du finde et link til eventet på din Billetto profil under feltet mine billetter. Det link vil føre dig til en anden side med information om det tilmeldte event.

Hvis du ikke kan finde linket eller information om, hvor du kan finde det, og ovenstående fremgangsmetoder har fejlet, så kan du tage kontakt til arrangøren. Du kan kontakte arrangøren ved at besvare ordrebekræftelsen du modtog via email. Alternativt kan du kontakte arrangøren ved at gå til eventet. Her finder du finder et kontaktfelt, du kan udfylde.