Var hittar jag länken till ett onlineevent?

Om du har köpt en biljett till ett onlineevent på Billetto, är där några olika möjligheter att tillgå länken och för att få tillgång till online eventet. Arrangörer väljer att använda denna funktion olika.

1. På orderbekräftelsesidan efter genomfört köp eller på orderbekräftelsen skickad på mail.

Arrangören av eventet brukar i de flesta fall ge information om onlineeventet i din orderbekräftelse och eller i eventbeskrivningen om hur länk till eventet mottas, ifall de inte lagt upp länken genom Billettos plattform. Alternativt skickar de ett mail till dig efter att köpet är gjort.

2. Se under Mina biljetter.
Om arrangören inte anger annat sätt att motta länk på, så klickar du på den blåa knappen i din orderbekräftelse. En ny sida öppnas med mer information om eventet. Du behöver vara inloggad på ditt Billettokonto för att tillgå onlineeventet.

Om du inte har ett Billettokonto upprättat utan endast köpt biljett genom ett gästköp, så kan du klicka på Logga in och därefter Glömt lösenord. Ange den mailadress du köpte biljetten med så skickas en länk till din inkorg där du kan koppla ett lösenord och därmed tillgå eventet, läs mer här.

Hittar du fortfarande inte fram till onlineeventet, hör av dig till arrangören direkt. Du hittar deras mailadress på din orderbekräftelse eller så kan du klicka på knappen Kontant på eventsidan.