Hvordan opretter og anvender jeg målgrupper til mit medlemskabsevent?

Hvis du har et medlemskabsevent, hvor du gerne vil give medlemmerne mulighed for at få en rabat eller en gratis billet på et andet event, kan du gøre dette ved brug af dynamisk målgruppe.

Derfra kan du linke målgruppen til en kampagne på det gældende event således, at det kun er mellemmerne derfra, der kan anvende den. Du kan også vælge, hvor mange billetter hvert medlem kan hente gratis eller med lave en speciel rabat.

Sådan opretter du en målgruppe:

1. Gå til Promover i topmenuen

2. Vælg Audiences

3. Klik tilføj Målgruppe

4. Vælg Event-deltagere

4. Navngiv målgruppen

5. Vælg og find medlemskabseventet, der skal tilknyttes målgruppen

6. Klik Gem

Nu er der oprettet en målgruppe for medlemskabseventet. Du skal nu så have tilknyttet målgruppen til en kampagne på det ønskede event.

Sådan knytter du en målgruppe til en kampagne:

1. Gå til Mine events

2. Klik Admin på eventet

3. Klik Rabatter og kampagner

4. Klik Opret kampagne

5. Giv kampagnen det navn, du ønsker den skal hedde offentligt (du kan give den et andet til intern brug, hvis du ønsker det)

6. Vælg nu Målgruppe i betingelsen under Type, og find målgruppen, du lige har oprettet (tilføj flere betingelser, hvis der er mere end én betingelse, der skal opfyldes)

7.  Klik Næste

8. Vælg nu den ønskede effekt

9. Udfyld de resterende bokse ud fra den ønskede effekt (Kategorier kan du undlade)

11. Klik flueben i Benyt medlemmernes stregkode som adgangskode. På den måde skal medlemmer bare indtaste stregkoden på deres medlemskab for f.eks. at indløse en rabat.

12. Sæt maks. antal billetter pr. ordre til det antal billetter, medlemmet kan hente pr. medlemskabskode

13. Udfyld resten efter behov, klik Næste og Start kampagne.

Du kan nu eventuelt lave en test for at se, om den virker som ønsket. Kampagne er nu klar og kan benyttes.