1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltagere & billethåndtering

Hvordan styrer jeg, om billetkøberne selv kan annullere deres gratis billetter?

Du kan som arrangør give dine deltagere mulighed for at annullere deres gratis billetter selv uden at skulle kontakte dig først. Det kan være en fordel for dig som arrangør, så du slipper for administrativt arbejde. Du kan give deltagerne mulighed for at gøre det selv i et bestemt tidsrum eller helt frem til event start.

Sådan administrer du annullering af gratis billetter

1. Klik på mine events

2. Klik admin. på det ønskede event

3. Klik på deltager

4. Klik på billethåndtering

5. Gå ned i bunden af siden til feltet annuller gratis billetter

6. Slå knappen hen, så den bliver grå, hvis du ønsker at slå det fra – eller sæt antal timer før event start, hvor dine deltager ikke længere skal have mulighed for at annullere billetterne selv.

Et billede, der indeholder tekst, Font/skrifttype, linje/række, skærmbillede

Automatisk genereret beskrivelse

Bemærk: Funktionen er som standard aktiv på alle events, som udgives. Der er det sat som standard, at man som deltager op til 24 timer før event start selv kan annullere sine gratis billetter via sin konto, når man er logget ind.