1. Hem
  2. Arrangör
  3. Deltagare & biljetthantering

Hur kan jag styra ifall biljettinnehavarna själva ska kunna avboka sina gratisbiljetter?

Du kan nu som arrangör ge dina deltagare möjlighet att avboka deras gratisbiljetter själva utan att kontakta dig först.

Det kan vara en fördel för dig som arrangör, för att minska det administrativa arbetet, att ge deltagarna möjligheten att göra det själva inom en vis tid eller framtill eventets starttid.

Hantera inställningar av annullering av gratisbiljetter

1. Klicka på Mina events

2. klicka på Hantera på det event det gäller

3. klicka på Deltagare

4. Klicka på Biljetthantering

5. Scrolla längst ner på sidan till fältet Avboka gratisbiljetter

6. gör knappen grå ifall du vill avaktivera funktionen eller ange antal timmar innan eventets starttid som deltagarna inte längre ska ha möjlighet att avboka sina gratisbiljetter själv

På detta sätt kan du styra och kontrollera det.

Funktionen är aktiverad från start på alla events som publiceras. Standardinställningen är 24 timmar innan eventets starttid som man som deltagare kan avboka gratisbiljetter när man är inloggad på sitt Billettokonto. Såhär avbokar biljettköpare gratisbiljetter.