Manuel målgruppe - Upload dokument til Billetto

Hvis du har en målgruppe (f.eks. medlemmer eller tidligere deltagere), som du vil lave et særligt tilbud til, kan du bruge funktionen Manuel målgruppe.
Du kan enten oprette en blank gruppe, hvor du manuelt kan tilføje detaljerne der skal være gælde eller importere en CSV fil med e-mailadresser, koder, sæde nr eller siddepladskategori som skal være gældende og knytte den til en kampagne på et event eller et event med siddepladser.

Ønsker du at oprette en målgruppe, hvor billetkøbere automatisk ender fra et given event, kan du læse mere om "Deltager i event målgruppe" her

1. Rabat til tidligere deltagere
  2. Rabat for specifikke deltagere eller medlemmer
  3. Lås sædet op med kode
  4. Stregkoder fra tidligere events kan bruges som en kode til at låse op for en rabat
  5. Brug af kode på tværs af flere events, men med et begrænset antal

Sådan gør du:

1. Opret fil

• Åbn et regneark
  • Opret kolonner i et nyt ark med dine ønskede felter (felt = kode, e-mailadresse, siddepladskategori, sæde nr, antal billetter)
  • Indtast hvert felt i en kolonne
  • Eksporter arket som en CSV-fil. kommaer skal bruges som tegn til at adskille felterne

2. Upload filen til Billetto

• Klik på Promover i topmenuen
  • Klik på Audiences
  • Klik på Tilføj målgruppe og derefter Manuel
  • Navngiv målgruppen
  • Vælg om du vil etablere
    - Blank gruppe (så du manuelt kan tilføje medlemmer)
    • Navngiv målgruppen og vælg blank gruppe og sig gem
    • Klik detaljer på gruppen
    • Klik tilføj for at tilføje nye medlemmer eller tilføje dem alle manuelt en efter en
    • Klik generer koder hvis du bare skal lave en masse koder som Billetto automatisk gerne må bestemme hvad er
      eller
      Importer fil
    • Upload filen
    • Marker afkrydsningsfeltet "Ignorer overskrifter"
    • Tilknyt felterne i den venstre liste til de oplysninger, du har indtastet i publikumsfilen
    • Klik gem
    • Du vil derefter modtage en e-mail, der angiver, om din fil er blevet uploadet korrekt eller ej.

Hvis du har problemer med at uploade filen, skal du kontrollere, om:

• du bruger det rigtige tegn (komma) til at adskille felterne
    • din CSV-fil indeholder tegn eller bogstaver, der ikke er i det engelske alfabet

Du kan altid ændre oplysningerne manuelt inde i en målgruppe.

Du kan tilføje eller fjerne medlemmer/koder i målgruppen, ændre antallet af billetter eller generere nye tilfældige koder. Du har også mulighed for at søge i målgruppen.
Disse funktioner kan du finde, når du klikker på "detaljer" på den målgruppe, du ønsker at ændre eller se mere information om.

3. Tilknyt målgruppen til kampagnen
(Kampagneværktøjet er bygget på logikken - betingelser & effekt)

• Klik på mine events
  • Klik på admin på det relevante event
  • Klik på fanen kampagner & rabatter og derefter kampagner
  • Klik på opret kampagne
    • 1. Indtast navn på kampagnen under Navn og hvad der skal vises offentligt
    • 2. Vælg under betingelser Målgruppe (+ klik i feltet Lås op for indloggede kunder, hvis du ønsker, at tilbuddet automatisk skal aktiveres for indloggede billetkøbere fra målgruppen)
    • 3. Indtast i effekt den rabat, der skal være gældende (+ klik i feltet Benyt medlemmernes stregkode som adgangskode, hvis du ønsker stregkoden fra dine medlemmers medlemskabsbillet skal låse op for tilbuddet eller du ønsker stregkoden fra en billet fra et tidligere event bruges til at låse op for tilbuddet til de billetkøbere(medlemmer), der er i målgruppen )(+ klik i feltet Begræns én gang på tværs af alle events, hvis det angivne antal i målgruppen skal være gyldigt til flere arrangementer end kun til det specifikke arrangement)
    • Klik start kampagne