Hvordan opdaterer jeg mine kortdetaljer?

Dine kortoplysninger kan kun opdateres via en browser, f.eks. på din pc eller mobiltelefon. Du kan altså desværre ikke opdatere dem via vores app.

For at opdatere kortoplysninger, skal du gøre følgende:

1. Log ind på din brugerprofil
2. Klik på mine medlemskaber
3. Klik detaljer på medlemskabet
5. Find kassen betalingsmetode
6. Klik på standard betalingsmetode og opdater oplysningerne.

Et billede, der indeholder Font/skrifttype, tekst, skærmbillede, Grafik

Automatisk genereret beskrivelse

Så vil det fremover være det indtastede kort, som der trækkes fra ved automatiske betalinger for medlemskaber.

Du kan se de kort, der er tilknyttet dine konto her:

1. Gå til Mine data i menuen

2. Vælg Gemte kort

Her kan du se de kort du har gemt på din konto. Slet eventuelt kort, som ikke længere anvendes.