Hur uppdaterar jag mina kortuppgifter?

Du uppdaterar dina kortuppgifter genom att följa stegen nedan, detta kan endast göras genom webbläsaren och inte appen.

1. Logga in på Billetto.se
2. Klicka på Mina medlemskap (Alternativt Mina biljetter)
3. Klicka på Detaljer vid medlemskapet/prenumerationen det gäller
4. Finn fältet med Betalningsmetod
5. Klicka på Standard betalningsmetod och uppdatera informationen

Så kommer det framöver vara det kort du angivit där betalningarna kommer dras från om du har automatiskt prenumeration månadsvis.

Du kan se de kort som är kopplat till ditt konto såhär:

1. Klicka på Meny i högra hörnet
2. Min data
3. Sparade kort

Här kan du se de kort som du har sparat på ditt konto. Du kan ta bort eventuella kort som inte längre används.