Billet Pakker

Billet pakker er en funktion for eventarrangører, der ønsker at forenkle billetkøbene for deres deltagere. Uanset om du skaber et familiepakke eller tilbyder en kombineret middag og show-oplevelse med delt moms, forenkler vores billet pakkefunktion processen.

Nedenfor er en trin-for-trin-guide om, hvordan du kan udnytte denne funktionalitet.

Eksempler på billet pakker

Der er uendelige muligheder med billet pakker, men her er et par eksempler for at inspirere din kreativitet:

• Familiepakke

En familiepakke er en ideel løsning for events rettet mod familier, som muliggør køb af billetter for hele familien med et enkelt klik. For eksempel kan en familiepakke inkludere 2 voksenbilletter og 2 børnebilletter til en nedsat pris sammenlignet med at købe hver billet separat. Dette tilbyder ikke kun værdi for deltagerne, men opmuntrer også familiens deltagelse.

• Middag & Show med delt Moms

Events, der kombinerer et måltid med underholdning, såsom en middag og et show, kan kræve håndtering af forskellige moms satser for billetter. Denne pakke gør det muligt at tilbyde en sømløs købsoplevelse samtidig med at angive den korrekte moms sats for produktet.

• Workshopserie som billet pakke

For events, der tilbyder en serie af workshops eller sessioner, kan et pakke give deltagerne mulighed for at købe adgang til flere workshops til en nedsat pris. Dette opmuntrer deltagelse over flere sessioner og forenkler registreringen for deltagerne.

Kom i gang med billet pakker

1 Navigér til funktionen:

Klik på Mine events og derefter Rediger på det event, du ønsker at skabe billet pakker til og derefter Billetter. Klik på knappen "Opret". Nu vises en rullemenu med muligheder, inklusive "Tilføj billet", "Tilføj billetgruppe" og "Opret pakke". Vælg "Opret pakke" for at starte processen med at skabe en kombineret billet.

2 Konfigurér din kombinerede billet:

Et billet pakke lader dig skabe og gruppere flere billettyper til et klikbart produkt for køberen. Dette betyder, at selvom købet vises som en enkelt artikel, vil kvitteringen detaljere flere artikler, hvilket reflekterer mangfoldigheden af dit events tilbud. Denne opstilling er perfekt for komplekse events, som dem, der tilbyder en middag og et show med forskellige momssatser.

• For komplekse tilbud: Du kan inkludere flere billetter inden for pakken med forskellige momssatser. For eksempel, hvis du tilbyder en pakke med middag og forestilling, kan du indstille således, at middagsdelen ikke tælles i eventets kapacitet.

3 Vælg et pakkenavn og total kapacitet

• Skab flere billetter inden i pakken, som standard vil en pakke indeholde 2 artikler.
  • Prissæt hver billet inden i din pakke, vælg ønsket momssats som du ville gøre for en almindelig billet.
  • Vælg, om du ønsker at tælle billetten mod kapaciteten. Dette anbefales, når du vælger en familiepakke eller lignende for at holde styr på din totale eventkapacitet, ellers hvis det er noget som en middag og entré kan du ønske kun at tælle en af billetterne i pakken. Som standard vil hver artikel i pakken blive talt mod eventets kapacitet, men hvis du sælger mad/drikkevarer eller artikler, der ikke kræver entré, så vælg nej.
  • Vælg, om du ønsker at sende en PDF-billet for hver artikel i pakken. Dette måske ikke nødvendigt, hvis du ikke har brug for at scanne hver enkelt billet (for eksempel middag og enté) Som standard inkluderer hver artikel i pakken en separat billet med en stregkode. Dog har du muligheden for at udelukke dette, hvis det er nødvendigt.
  • Når du har skabt alle billetterne i pakken - kontroller den samlede pris og antallet af billetter, som en pakke vil blive talt mod din eventkapacitet, og klik på Gem

4 Kapacitet og antal:
Hver billet inden for en pakke tælles mod eventkapaciteten men ikke mod pakkekapaciteten. For eksempel, hvis du har en familiepakke, der inkluderer billetter for 2 voksne og 2 børn, og pakken har en maksimal købsgrænse på 20, kan deltagerne købe op til 20 af disse pakker, og 80 billetter vil blive brugt i den samlede eventkapacitet.

5 Kvittering og momsfordeling:
Billetkvitteringen vil tydeligt vise hver billet inden for pakken, detaljeret dens respektive momssats og pris, hvilket sikrer transparens og overholdelse af skattekrav.

Yderligere funktioner for øget fleksibilitet

Tilføjelsespakker: Du kan også skabe tilføjelsespakker, hvilket giver endnu mere fleksibilitet i, hvordan du paketerer dine billetter

Skjulte billetter inden for pakker: Billetter, der er inkluderet i en pakke, vil generelt være skjulte og kun tilgængelige som en del af pakken, hvilket sikrer en ren og enkel købsoplevelse for dine deltagere.

Interaktion med billetgrupper: Pakker kan findes inden for en gruppe, og billetter inden for pakken vil opføre sig præcis som enhver anden billet, hvilket opretholder konsekvens og enkelhed i håndteringen.

At skabe billet pakker er en kraftfuld måde at tilbyde mere værdi til dine deltagere, samtidig med at købsprocessen forenkles. Uanset om du retter dig mod familier eller tilbyder en unik kombination af oplevelser som middag og et show med forskellige momssatser, kan billet pakker forbedre dit events tiltrækning og effektivisere håndteringen.