E-faktura

E-Faktura er for dig, der ønsker at sende fakturaer ud til billetkøbere via jeres eget system.

Med E-faktura kan du samle information via vores system og hernæst lave en faktura via dit eget system og sende til kunden. Derefter godkender I ordren hos os, når I har modtaget betalingen fra kunden, hvorefter billetterne via Billetto bliver sendt til kundens e-mail.

Hvordan virker det?

Du kan slå E-faktura funktionen til på din Billetto konto (se hvordan nedenfor), hvorefter billetkøberne kan vælge at betale via E-faktura.

Det foregår ved, at billetkøberen udfylder den relevante information for ordren i Billetto, hvorefter vi sender en bekræftelses e-mail til dig. Du kan nu sende billetkøberen en faktura ud fra jeres eget system.

Når du kan se, at billetkøberen har betalt for fakturaen, kan du logge ind på din Billetto konto og markere ordren som betalt. Herefter vil vores system automatisk generere billetter til billetkøberen og sende dem afsted via e-mail. Vær opmærksom på, at fakturaen automatisk udløber efter 30 dage.

Sådan slår du E-faktura til

1. Log ind på din Billetto konto
  2. Klik på Menu
  3. Klik på Konto
  4. Klik på Betalingsløsning og vælg E-faktura
  5. Du aktiverer E-faktura på på det lille ovale ikon. E-faktura er slået til, når det skifter fra grå til blå.

Sådan håndterer du E-faktura

1. Når du modtager en bekræftelses mail fra os, genererer du en faktura i dit eget system og sender denne via mail til billetkøberen.
  2. Når den er betalt, logger du ind på din Billetto konto.
  3. Vælg Menu og Konto, klik Betalingsløsning og gå ned til feltet E-faktura.
  4. Find den ønskede ordre, og klik på knappen Markeret som betalt for at sende billetter til billetkøberen.

Bemærk:
 Du skal have oprettet et event, før denne funktion dukker op. Det koster 10 kroner pr. ordre booket med E-faktura.