Fakturabetalningar med Klarna

Note: Obs: Från och med den 31 december 2023 kommer Klarnas nya betalningsmetod att ersätta både "Betala senare" och "Dela upp" - Slice it: 2.79% + 4.72SEK per order (exkl. moms).

Med Klarna går det att fakturabetala och delbetala sitt biljettköp. Klarna är automatiskt aktiverat för dina nyskapade events för att säkerställa att dina biljettköpare erbjuds alla populära betalsätten vid biljettköp.

Betalsättet är en tilläggstjänst som debiteras arrangören. Som arrangör har du därför möjlighet att inaktivera Klarna för enskilda events eller för alla events på ditt konto.

Avgift

Klarna är en tilläggstjänst. Billetto tar en liten avgift per order som betalas med Klarna:
3.50% + 5.90 SEK per order (exkl. moms).
Denna kostnad dras automatiskt från dina biljettintäkter före utbetalning

Du kan se dina Klarna-kostnader under Försäljningsöversikt på ditt event. Följ dessa steg för att hitta dit:

1. Leta upp ditt event under Mina events
  2. Klicka Hantera
  3. Under Försäljningsöversikt kan du se Transaktionskostnader vilket visar Klarna-kostnaden

För att inaktivera Klarna som betalsätt för ett enskilt event:

1. Gå till ditt event under Mina events
  2. Klicka Hantera på det aktuella eventet
  3. Klicka Design & Anpassningar i menyn på vänster sida
  4. Klicka Betalsätt
  5. Inaktivera Godkänn betalningar med Klarna

För att inaktivera Klarna som betalsätt för hela ditt konto
:

• Gå till Meny till höger i toppmenyn och därefter Konto
  • Klicka på Betalsätt i undermenyn
  • Inaktivera Godkänn betalningar med Klarna (knapp blir då grå)