Hvilke billettyper kan jeg oprette på Billetto?

Du kan på nuværende tidspunkt vælge mellem 7 billettyper hos Billetto.

1. Billet. Den mest almindelige billettype til betaling af tilmelding osv. Du kan indtaste prisen samt den mængde billetter der er til salg. Hvis du trykker på tandhjulet på højre side, kan du vælge hvorvidt du ønsker at Billettos gebyr skal indgå i den fastlagte pris, eller tilføjes billetprisen. Der tages altid et billetgebyr for denne billettype.

2. Donation. Hvis du afholder et velgørenhedsarrangement eller lignende, ønsker du måske at indsamle donationer inden eventet starter. Dine billetkøbere vælger selv hvor meget de ønsker at donere, inden de modtager billetten. Billetgebyrer gælder for denne type billet, og du kan vælge om det skal indgå i det beløb dine gæster donerer, eller lægges oven i donationen.Billetto's gebyr for donation billetter er lavere end for normale betalte billetter og koster kun et fast gebyr, ikke det sædvanlige faste gebyr plus en procentdel.

Hvis du ønsker at fastsætte et bestem donationsbeløb for eventet, kan du vælge at bruge billettypen der hedder billet, og ændre navnet til donation.

3. Tilmelding. Brug denne mulighed hvis du ikke vil sælge billetter, men bare vide hvor mange deltagere du kan forvente. Denne mulighed kræver ikke et billetgebyr.

4. Gratis billet. Brug denne mulighed hvis du afholder et gratis event, hvor du ønsker at styre mængden af deltagere, grundet kapacitet el. lign. Denne mulighed kræver ikke et billetgebyr.

5. Voucher. Brug denne mulighed, hvis du ønsker at tilføje tilkøb såsom mad og drikke, som dine gæster kan bestille forud for eventet. Billetgebyrer gælder for denne type billet, og du kan vælge om det skal indgå i den fastlagte billetpris eller tillægges billetprisen.

6. Merchandise. Brug denne mulighed, hvis du ønsker at tilføje tilkøb såsom t-shirts, plakater eller andet merchandise du ønsker at sælge til dit arrangement. Billetgebyrer gælder for denne type billet, og du kan vælge om det skal indgå i den fastlagte billetpris eller tillægges billetprisen.

7. Box Office Afhentning. Brug denne mulighed hvis du har dit eget billetkontor, men også ønsker muligheden for at håndtere betalingerne på nettet. Dine billetkøbere får ingen billet tilsendt fra Billetto, men kan i stedet afhente dine egne billetter på det fastlagte sted. Billetgebyrer gælder for denne billettype, og du kan vælge om det skal indgå i den fastlagte billetpris eller tillægges billetprisen.