Hvor finder jeg arrangørnøglen henne?

For at kunne skanne eller sælge billetter til dit event, skal du bruge en arrangørnøgle. Når du opretter din arrangørnøgle, kan du vælge, hvilken adgang nøglen skal have.

Du kan oprette en nøgle, der gælder til både et event eller flere events, eller en der gælder for hele din konto. Du kan også bestemme, hvad den skal give adgang til:

• Skanning: Så kan man kun skanne billetter og intet andet
  • Sælge billetter: Så kan man kun sælge billetter og intet andet
  • Salgsdata: så kan man kun få adgang til antal billetter solgt

Det er nyttigt, hvis du f.eks. har personale eller andre personer, som skal have begrænset adgang til  systemet.

Find og opret arrangørnøgle via dit event:

1. Klik mine events

2. Klik admin på dit event

3. Klik dørsalg og billetskanning

4. Klik Billetto app og arrangør nøgle

5. Klik + tilføj

6. Skriv navnet på nøglen

7. Vælg om adgangen skal gælde konto eller events

8. Hvis du har valgt events, skal du markere i boksen, der kommer frem og finde eventet(eventene), som nøglen skal gælde til.

9. Nu skal du vælge adgang til som nøglen skal gælde til

• Skanning kun skanne billetter og intet andet
  • Sælge billetter kun sælge billetter og intet andet
  • Salgsdata - antal billetter solgt

10. Klik gem

Hvis du klikker detaljer ud fra nøglen, vil du kunne se hvad arrangør nøglen er, som systemet har genereret, som du skal bruge for at skanne eller sælge.

Find eller opret arrangør nøgle via din konto:

1. Klik på menu

2. Klik på dørsalg & billetskanning

3. Klik + Tilføj

4. Skriv navnet på nøglen

5. Vælg om adgangen skal gælde konto eller events

6. Hvis du har valgt events, skal du klikke i kassen der kommer frem og finde eventet(eventene) nøglen skal gælde til.

7. Nu skal du vælge adgang til som nøglen skal gælde til

• Skanning kun skanne billetter og intet andet
  • Sælge billetter kun sælge billetter og intet andet
  • Salgsdata - antal billetter solgt

8. Klik gem

Hvis du klikker detaljer ud fra nøglen, vil du kunne se hvad arrangør nøglen er, som systemet har genereret, som du skal bruge for at skanne eller sælge.

Du kan nu indtaste arrangør nøglen eller give den til dine ansatte og komme i gang med skanningen eller salget af billetter. Når dine ansatte anvender arrangør nøglen har de kun adgang til dine aktive events, og den information de kan se er antal solgte billetter samt gæstelisten. Andet har de ikke adgang til.

Bemærk: Arrangør nøglen skal anvendes, hvis I er mere end en person der skal skanne eller sælge billetter i døren. I kan ikke være flere der er logget ind med samme profil for at skanne. Der skal man bruge arrangør nøglen, ellers vil i kunne opleve at systemet fejler.

Bemærk: Hvis du anvender en pc til skanning via browseren kan du med fordel gemme nøglen du har oprettet og give den til den/de som skal skanne. Den indtaster de via linket her: https://billetto.dk/event_manager