1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Tilbagevendende events

Hvordan aflyser jeg et enkelt eller flere tidsrum på mit tilbagevendende event?

Sådan aflyser du enkelte tidsrum på dit tilbagevendende event

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events og tilbagevendende events

3. Find hovedeventet og klik admin. alle

4. Find det tidsrum, du gerne vil aflyse

5. Klik på mere på det ønskede tidsrum

6. Vælg aflys

7. Du kan nu vælge at aflyse eventet med eller uden gebyret og give en begrundelse for aflysningen

8. Når beskeden er skrevet, klikker du på aflys event knappen. Du bliver nu spurgt, om du er sikker på, at du vil aflyse det. Klik ok.

Det enkelte tidsrum er nu aflyst, og vi vil modtage en email i supporten og refundere dine købere. Du modtager en mail fra supporten, så snart billetkøberne har modtaget refusion.

Aflys hovedeventet

Du kan godt aflyse et event hos Billetto, hvis behovet opstår. Du kan dog kun aflyse det fra en pc og ikke appen.

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events og tilbagevendende events
3. Find hovedeventet og klik på Et billede, der indeholder jackstik

Automatisk genereret beskrivelse med mellem tillid

4. Vælg aflys

5. Du kan nu vælge at aflyse eventet med eller uden gebyret og give en begrundelse for aflysningen

6. Når beskeden er skrevet, klikker du på aflys event knappen. Du bliver nu spurgt, om du er sikker på, at du vil aflyse det. Klik ok.

Hele dit tilbagevendende event er nu aflyst, og vi vil modtage en email i supporten og refundere dine købere. Du modtager en mail fra supporten, så snart billetkøberne har modtaget refusion.

Bemærk: Det kan tage op til 6 timer, før dit event markeres som aflyst i systemet. Hvis du har brug for at fremskynde processen, skal du tage kontakt til vores support. Events, der aflyses 10 timer eller mindre før eventstart, markeres som aflyst med det samme i systemet.

Du kan vælge mellem refusion uden gebyr og refusion med gebyr

Når du refunderer uden gebyrer, modtager billetkøberen billetprisen men får ikke gebyret tilbage. Hvis du vælger at tilbagebetale med gebyrer, kan du som arrangør betale for at give billetkøberne deres fulde pris tilbage. Hvis du vælger at gøre dette, taster du dine bankoplysninger ind i næste skridt og betaler gebyret. Du modtager en kvittering fra os via email efter betaling.

Så snart der bliver trykket på 'Aflys', giver du som arrangør Billetto ret til (men vi er ikke forpligtet til) at refundere alle for deres købte billetter. Det er arrangørens ansvar at informere billetkøberne om refusionspolitikken, samt at de vil blive tilbagebetalt.

I de fleste tilfælde, når du aflyser dit event, vil Billetto automatisk tilbagebetale alle for deres betalte billetter på dine vegne. Skulle omsætningen ikke stemme overens med det solgte, dvs. hvad du har stående på dit event, f.eks. hvis du har modtaget forskudsudbetaling eller lignende inden eventets afholdelse, så kontakt os, da vi ellers ikke kan behandle dit aflyste event og derved heller ikke kan refundere billetkøberne deres billetter.

Bemærk: Billetto refunderer automatisk billetprisen tilbage til køberne, dog ikke billetgebyret (medmindre du har valgt refundere med billetgebyr). Det kan tage op til 5 bankdage, før alle refusioner er gået igennem.