1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Tilbagevendende events

Hvordan bruger jeg rediger flere funktionen?

Bemærk: Før du laver nogle ændringer til et eller flere tidsrum, beder vi dig være helt klar over, hvordan funktionen anvendes!

Når du laver mange ændringer på et tidsrum i forhold til hovedeventet, vil det blive "koblet" fra hovedeventet og derved være sit eget. Det betyder, at det ikke vil reagere på de ændringer, du efterfølgende laver på hovedeventet.

Det er vigtigt, du er opmærksom på dette, inden du foretager ændringer på et eller flere tidsrum. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvordan det fungerer, så kontakt vores support, inden du går i gang.

Hvis du ønsker at redigere i et eller flere tidsrum på en gang, har du mulighed for at gøre følgende:

• Udskyde flere tidsrum
  • Redigere beskrivelsen på flere tidsrum
  • Skjule og gøre flere tidsrum private
  • Redigere max kapaciteten på flere tidsrum
  • Redigere eller tilføje billettyper på flere tidsrum
  • Aflyse flere tidsrum

Hvis du ønsker at redigere flere tidsrum på én gang, skal du gøre følgende:

1. Log ind på Billetto

2. Klik på mine events og tilbagevendende events

3. Klik admin. Alle på hovedeventet og derefter oversigt over tidsrum

4. Her finder du de tidsrum, du ønsker at ændre noget på. Tjek fluebenet af i boksen til venstre for hvert tidsrum, du vil redigere. Klik på rediger flere og vælg den del du gerne, vil redigere i

5. Du kan nu redigere i eventet

6. Når alt er rettet, tryk gem.

Note: Du bruger samme fremgangsmetode, hvis du har flere tidsrum du skal aflyse. Så kan du gøre det på en gang.