Hur används funktionen "Redigera flera" tidpunkter på ett återkommande event?

När du skapar event med vår återkommande event-funktion finns det alltid ett huvudevent. Detta event bestämmer alla grundläggande inställningar för alla tidpunkter som skapas. Tidpunkterna är dock samtidigt enskilda events, därför är det viktigt att du som arrangör vet detta:

Huvudevent - alla inställningar här påverkar alla tidpunkter på eventet
Tidpunkter - inställningar här påverkar bara den enskilda tidpunkten

Du kan nu redigera ett eller flera tidpunkter på ett återkommande event på en gång. Tänk på att allt som skapas på huvudeventet överförs till de angivna tidpunkterna men så fort du gör ändringar på en enskild tidpunkt är den inte längre kopplad till huvudeventet. Om du är i tvivel rekommenderar vi att du kontaktar Billetto Support support@billetto.se innan du påbörjar ändringarna.

Om du önskar att göra ändringar på ett eller flera tidpunkter samtidigt, så finns dessa möjligheter:

• Skjut upp tidpunkt
  • Redigera eventbeskrivningen
  • Dölj event från kalendervyn och gör dem privata
  • Redigera maxkapaciteten
  • Redigera eller addera biljettyper
  • ställ in

Såhär finner du funktionen "redigera flera":

1. Klicka på Mina events
2. Klicka på Hantera alla på huvudeventet
3. Klicka på Eventets tidpunkter
4. Kryssa i rutan för de tidpunkter du vill redigera
5. Klicka Redigera flera och välj det du önskar ändra

Notera: Innan du gör ändringar måste du vara helt säker på hur detta fungerar. Eftersom när vissa ändringar har gjorts på utvalda tidpunkter är det inte möjligt att länka tillbaka dem till huvudeventet och uppdateringar på huvudeventet kommer inte överföras till de redigerade tidpunkterna.

Bra att veta om du redigerar Biljettyperna: Biljettyperna på eventets tidpunkter är som standard länkade från huvudeventet, men när en ändring har gjorts i biljettyperna på en enskild tidpunkt är den inte länkad utan anses separat. Detta betyder att om du ändrat en biljettyp inne på en specifik tidpunkt och därefter gör en uppdatering på huvudeventet så kommer den specifika tidpunkten inte att uppdateras.

• Det är möjligt att modifiera / radera en biljettyp skapad på huvudeventet på en eller flera tidpunkter
  • Det är möjligt att skapa nya biljettyper på en eller flera tidpunkter på en gång
  • Det är inte möjligt att modifiera / radera en biljettyp som inte är skapad på huvudeventet
  • Det är bara möjligt att massredigera tidpunkter på samma sida.
  • Biljettyper som är skapade på ett specifikt event eller genom redigeringsverktyget visas inte i redigeringsverktyget, endast biljettyper skapade på huvudeventet syns där.