Hvordan logger jeg ind på Billetto-appen?

For at logge ind på Billettos app, skal du først hente den ned på din enhed. Dette kan du gøre i Appstore, hvis du har en IOS enhed, eller i Google Play Store, hvis du har en Android enhed.

Du kan herefter enten logge ind med dine kontooplysninger eller med din arrangørnøgle.

Log ind med e-mail og adgangskode eller Facebook:

1. Åbn appen

2. Vælg om du vil logge ind med Facebook, eller om du vil fortsætte med e-mail. (Vælger du Facebook, bliver du logget ind med dine Facebook data)

3. Hvis du logger ind med e-mail, taster du din e-mailadresse ind og trykker fortsæt.

4. Tast din adgangskode ind

5. Klik Log ind.

6. Nu skifter siden til arrangør, og du kan tilgå dine events.

Log ind med arrangørnøgle:

IOS - enheder

1. Hent din arrangørnøgle for at logge ind. Det gør du her

2. Åbn Billetto appen

3. klik på log ind

4. Her skal du klikke på knappen Indtast arrangørnøgle

5. Indtast din arrangørnøgle i øverste boks

6. Indtast dit terminalnavn (den dør/indgang hvor I sælger fra)

7. Klik på Log ind

8. Nu skifter siden til ’ansat’

Android - enheder

1. Hent din arrangørnøgle for at logge ind. Det gør du her

2. Åbn Billetto appen

3. klik log ind

4. Klik på knappen Indtast arrangørnøgle

5. Indtast din arrangørnøgle

6. Klik på log ind

7. Nu skifter siden til ’ansat’

Vi anbefaler, at du kun logger ind med din e-mail og adgangskode, hvis du vil følgende:

• Oprette event
  • Redigere event
  • Tjekke salgstal eller lign.

Til scanning af billetter anbefaler vi, at man logger ind med arrangørnøgle. Det gælder især, hvis flere skal medarbejdere skal scanne på samme tid, da systemet risikerer at fejle, hvis flere brugere er logget på samtidig.