1. Hem
  2. Arrangör
  3. Skanning & dörrförsäljning

Hur loggar jag in på Billetto-appen?

För att kunna logga in på appen behöver du ladda ner den först. Detta kan du göra i App Store om du har en iOS enhet eller i Google Play Store om du har en Android enhet.
Du kan antingen logga in med dina Billetto-kontoupplysningar, Facebook/Google/Apple eller med arrangörskod

Vi rekommenderar att du loggar in med mailadress och lösenord ifall du vill skapa, ändra eller se detaljer om eventet. Om du ska skanna eller sälja biljetter i dörren är det bäst att logga in med arrangörskoden.