Hvornår modtager jeg billetindtægterne fra mit event?

Afsluttede events bliver sat til udbetaling 3-5 bankdage efter events er afholdt.

• Dagen hvor eventet bliver afholdt er ikke inkluderet i de 3-5 bankdage.
  • Bankhelligdage og weekender er ikke kategoriseret som bankdage.

Når eventet er sat til udbetaling hos Billetto, kan det tage 1-3 bankdage før pengene ses på din konto, da bankerne har forskellige behandlingsprocesser for dette.

Husk at indsætte eller opdatere dine bankoplysninger her, eller følg nedenstående guide:

1. Klik på profiloverblik

2. Klik på betalingsmuligheder

3. Klik på bankoplysninger (husk at vælge Danmark for bankland)

4. Gem eller opdater i bunden når du er færdig

Note: Hvis du har anvendt tilbagevendende events så vil alle dine børneevents blive udbetalt en efter en, og ikke på en gang. Men for hver gang de slutter.