När kommer intäkterna från eventet in på mitt konto?

Biljettintäkterna överförs till ditt konto 3-5 arbetsdagar efter det att eventet avslutats.

• Dagen då evenemanget avslutas räknas inte in i överföringsperioden.
  • Helger och andra röda dagar räknas inte som arbetsdagar.

När Billetto har genomfört utbetalningen kan det ta ytterligare ett par dagar innan pengarna är tillgängliga på ditt konto. Det beror på vilken bank du har, och hur lång tid tar tar för dem att godkänna den inkommande betalningen.

Kom ihåg att fylla i dina kontouppgifter under Bankinformation. För att komma dit klickar du på Meny till höger i toppmenyn och därefter Utbetalningsinformation i undermenyn.

Mer information om hur du fyller i uppgifterna, finner du här.