1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltagere & billethåndtering

Kan jeg oprette en venteliste til mine gæster for udsolgte events?

Ja. Ventelisten er fra start aktiveret af os på alle events. Den er aktiveret som ’manuel’, som du kan læse mere om nedenfor.

Følg disse trin for at oprette en venteliste til et udsolgt event.

Opsætning af venteliste aktiver/deaktiver:

1. Log ind på din Billetto konto

2. Klik på mine events

3. Klik på administrer

4. Gå til deltagere

5. Klik på venteliste

6. Vælg kommunikations metode:

• Automatisk: Billetto sender automatisk en email ud til alle på ventelisten, så snart der er tilgængelige billetter samt efter 24 og 48 timer. Så gælder først til mølle princippet.
  • Manuel: Der bliver ikke sendt noget ud til dem på ventelisten, medmindre du selv gør det.
  • Deaktiver: Når du deaktiverer en venteliste, efter den har været aktiveret, mister du ikke dataen, der er gemt på den.

7. Vælg hvilke billettyper, ventelisten skal aktiveres for (du kan her vælge alle eller specifikke billettyper)

8. Klik herefter på aktiver ventelisten

Her kan du også se, hvem der er tilmeldt ventelisten.

Hvad billetkøbere skal udfylde:

1. navn

2. emails

3. antal billetter

Bemærk: Ventelisten fjernes på eventet så snart et event markeres som aflyst eller afholdt og kan derfor ikke tilgås længere. Det er også derfor, du ikke kan se funktionen under ’deltagere’.