Kan jeg se en samlet oversigt over mine medlemskaber?

Du har mulighed for at se en oversigt over alle dine medlemskaber. her kan du se se antal solgte medlemskaber, aktive medlemskaber, gennemførte transaktioner med mere.

Du kan selv vælge den ønskede periode du gerne vil se det for ved anvendelse af filteret, så kan du også se fra år til år om perioden et år var bedre end et andet eller måned til måned, kvartal til kvartal.

Oversigt over alle medlemskabsevents

1. Gå til administrer i topbaren

2. Klik på salg

3. Klik på medlemskaber

Du kan nu se oversigten over dine medlemskaber.

Du kan se følgende:

• Samlede antal ordre
  • Aktive medlemskaber
  • Samlede transaktioer
  • Medlemskabsgraf - graf viser antallet af medlemskaber oprettet i en given periode, sammenlignet med den foregående periode.
  • Gennemførte transaktioner graf - graf viser forventede transaktioner for en given periode. Den inkluderer alle aktive medlemskaber og antager at ingen af medlemskaberne vil blive annulleret før udgangen af den givne periode.
  • Fremtidige transaktioner graf - graf viser forventede transaktioner for en given periode. Den inkluderer alle aktive medlemskaber og antager at ingen af medlemskaberne vil blive annulleret før udgangen af den givne periode.