Kan jag se en samlad översik över mina medlemskap?

Du har möjlighet för att se en översikt över alla dina medlemskap. Här kan du se antal sålda medlemskap, aktiva medlemmar, genomförda transaktioner med mera. Du kan själv välja den önskade perioden genom att använda filtret.

Översikt över alla medlemskapsevents

1. klicka på Hantera i toppmenyn
2. klicka på Försäljning
3. klicka på Medlemskap i undermenyn

Du kan nu se följande:

• samlat antal ordrar
  • Aktiva medlemmar
  • Transaktioner
  • Graf som visar antalet medlemskap skapade under en viss period och jämförelse med tidigare period
  • Graf över genomförda transaktioner som visar förväntade transaktioner för en angiven period. Den inkluderar alla aktiva medlemskap och antagelsen är att ingen av medlemskapen avslutas inom perioden.
  • Graf som visar kommande transaktioner som visar förväntande transaktioner för en angiven period. Den inkluderar alla aktiva medlemskap och antagelsen är att ingen av medlemskapen avslutas inom perioden.