Målgruppe- tilknyt automatisk målgruppe på tværs af events

Deltager i event målgruppe (Dynamisk) er en automatiseret funktion, hvor gruppen fyldes med personer ud fra køb ved et bestemt arrangement. Du kan så bruge denne målgruppe til målrettede specialtilbud ved andre eller kommende arrangementer ved at knytte målgruppen til en Kampagne eller Pladsreservationer. I de fleste tilfælde bruges publikum i kampagner til at tilbyde rabatter eller låse op for specifikke billettyper.

Ønsker du at oprette en målgruppe ud fra en liste, du allerede har, kan du læse mere om Manuel målgruppe her.

Du skal kun oprette en Deltager i event målgruppe til et arrangement én gang, så passer det sig selv ved automatisk at inkludere nye billetkøbere i målgruppen fra arrangementet.

Hvad en Deltager i event målgruppe kan bruges til:

1. Rabat til tidligere deltagere
  2. Rabat for specifikke deltagere eller medlemmer
  3. Lås sædet op med kode
  4. Stregkoder fra tidligere events kan bruges som en kode til at låse op for en rabat
  5. Brug af kode på tværs af flere events, men med et begrænset antal

Sådan bruger du:

1. Opret målgruppe

• Klik på Promover i topmenuen
  • Klik på Audiences
  • Klik på Tilføj målgruppe og derefter Tidligere event deltager
  • Navngiv målgruppen
  • Vælg eller søg hvilket arrangement der skal samle alle billetkøbere i én målgruppe
  • Klik på Gem

Du kan hente koderne ned til målgruppen ved at klikke detaljer ud for målgruppen og så hent til højre.

2. Tilknyt målgruppen til kampagnen
(Kampagneværktøjet er bygget på logikken - betingelser & effekt)

• Klik på mine events
  • Klik på admin på det relevante event
  • Klik på fanen kampagner & rabatter og derefter kampagner
  • Klik på opret kampagne
    • 1. Indtast navn på kampagnen under Navn og hvad der skal vises offentligt
    • 2. Vælg under betingelser Målgruppe (+ klik i feltet Lås op for indloggede kunder, hvis du ønsker, at tilbuddet automatisk skal aktiveres for indloggede billetkøbere fra målgruppen)
    • 3. Indtast i effekt den rabat, der skal være gældende (+ klik i feltet Benyt medlemmernes stregkode som adgangskode, hvis du ønsker stregkoden fra dine medlemmers medlemskabsbillet skal låse op for tilbuddet eller du ønsker stregkoden fra en billet fra et tidligere event bruges til at låse op for tilbuddet til de billetkøbere(medlemmer), der er i målgruppen )(+ klik i feltet Begræns én gang på tværs af alle events, hvis det angivne antal i målgruppen skal være gyldigt til flere arrangementer end kun til det specifikke arrangement)
    • Klik start kampagne