Målgruppe – kobler automatisk sammen publikum på tvers av eventer

Eventsdeltaker publikum (tidligere Dynamisk målgrupper) er en automatisk versjon av publikumsfunksjonen som lar deg koble billettkjøpere fra tidligere eventer direkte inn i kampanjer og reservasjoner for andre eventer.

Dette systemet lar deg sette opp en Eventsdeltaker målgruppe én gang for et event og glemme det, og den vil automatisk inkludere nye billettkjøpere.

Eventsdeltaker publikum kan brukes til:

1. Lojalitetsrabatter til tidligere deltakere
  2. Gjenbruk av en strekkode for å gi rabatt eller tilgang til et annet event
  3. Rabatt til bestemte brukere
  4. Opplåsing av seter per kode
  5. Bruke en kode på tvers av flere eventer med et begrenset antall

Opprette publikum

• Besøk siden Dynamisk publikum -> Promoter -> Audiences
  • Klikk på Opprett Målgruppe og velg deretter Eventsdeltaker
  • Her velger du et minneverdig navn og bestemmer deretter hvilken liste over deltakere fra et event du ønsker å bruke.
  • Klikk Lagre

Bruk av publikum

Målgrupper brukes både med sittende reservasjoner og kampanjer. I de fleste tilfeller vil du bruke den i en kampanje for å gi rabatt eller låse opp billettyper.

Når du oppretter en kampanje, bør betingelsen settes til Målgruppe, og velg den du har opprettet. Dette gjør at billettkjøperen kan låse opp kampanjen ved å taste inn strekkoden eller logge inn som seg selv.

For mer informasjon om Kampanjer, se her

Når du kobler et målgruppe til en kampanje, har du muligheten til å bruke en «Begrens én gang over alle events» som lar deg få antallet i filen som ble lastet opp til å gjelde på tvers av eventer i stedet for per event.