Opret en donation eventside

Du kan nu oprette en donation eventside hos Billetto.

Læs her, hvordan du sætter det op.

1. Klik på opret event
  2. Vælg enkeltstående event eller tilbagevendende
  3. Vælg, om det er unummereret, nummereret eller online
  4. Udfyld nu alle felter for hvert trin, du går igennem

Specificér i eventoverskriften, hvad du indsamler donationer til. Dette gør formålet med din donationssides tydeligt og nemmere at søge efter.

Når du skal vælge billettypen, så klik af, hvor der står billet. Her dukker en menu op, hvor du kan vælge donation som billettype. Vælg hvor mange donationer, du ønsker at tage imod (hvis du ikke ønsker at sætte en grænse, kan du blot indtaste et urealistisk stort tal).

Når alt er udfyldt, og eventet udgivet, er du klar til at tage i mod donationer på dit event.

Bemærk: Det indsamlede beløb vil blive sat til udbetaling 3-5 bankdage efter eventet er afholdt. Dagen for, hvornår eventet afholdes tæller ikke med.

Her er nogle yderligere funktioner du kan bruge til din donationsside:

1. Eksporter/download din gæsteliste for at holde styr på, hvem der har doneret. (Se her.)
  2. Tilføj spørgsmål – f.eks. hvordan dine bidragydere har hørt om din side, eller tilføj en mulighed for, at de kan tilmelde sig dit nyhedsbrev (Se her).
  3. Du kan inkludere et link til din hjemmeside, sociale medier eller sende en 'Tak for din donation' besked til den bekræftelsesmail, bidragsyderne modtager. (Se her.)