Oprettelse af kontodækkende mersalg i Billetto

Denne artikel fokuserer på kontotillæg men mersalg kan også oprettes på eventniveau

Introduktion

Arrangører der bruger Billetto, kan oprette mersalg til hele kontoen. Denne funktion giver dig mulighed for at tilbyde ekstra produkter, som f.eks. T-shirts i begrænset antal, på tværs af alle dine events, mens du administrerer et fælles lager. Denne vejledning giver trinvise instruktioner om opsætning og administration af disse mersalg.

Trin 1: Adgang til mersalg på kontoniveau

For at begynde skal du navigere til afsnittet Administrer i den øverste bjælke på din Billetto-konto. Derfra skal du vælge Salg og derefter Mersalg og tilføjelser. Dette område er din centrale hub til administration af mersalg på hele kontoen.

Trin 2: Visning af salg af eksisterende mersalg

I sektionen Mersalg og tilføjelser kan du se dine eksisterende mersalg. Hvis du har brug for at tjekke ordrer for en bestemt mersalgsprodukt, skal du klikke på ikonet "..." ved siden af den og vælge Detaljer.

Trin 3: Oprettelse af en ny mersalgsprodukt for hele kontoen

Følg disse trin for at oprette et nyt mersalg:

1. Klikk på Mine events
  2. Admin.
  3. Billetter
  4. Klik på Tilføj mersalg
  5. Indtast detaljerne for tilføjelsen, herunder navn, beskrivelse og samlet tilgængelig lagerbeholdning. Hvis du f.eks. har 30 T-shirts på dit lager, skal du indstille lagerbeholdningen til 30 for at undgå oversalg.
  6. Indstil prisen for tilføjelsen. Husk, at mersalg-priserne beregnes som dit procentvise gebyr uden det faste gebyr.
  7. Gem dine ændringer.

Trin 4: Tildeling af mersalg til events

Når du har oprettet mersalg til hele kontoen, kan du tildele den til dine events.

1. Klik på Mine events
  2. Admin.
  3. Billetter
  4. klik på knappen Tilføj mersalg
  5. klik på knappen Forbind kontotilføjelse.
  6. Vælg den tilføjelse, du vil inkludere i din begivenhed.

Særlig bemærkning om gebyr

Det er vigtigt at bemærke, at Billetto Advertising gebyr ikke gælder for mersalg. Det betyder, at selvom du kan have Billetto Advertising for billetsalg, er mersalgundtaget fra disse gebyrer.

Konklusion

Kontodækkende mersalg er en fleksibel og effektiv måde at håndtere ekstra salgsmuligheder på tværs af alle dine events. Ved at følge disse trin kan du effektivt kontrollere din beholdning, forbedre dine eventtilbud og give dine deltagere en problemfri købsoplevelse.

Husk regelmæssigt at gennemgå og opdatere dine mersalg for at sikre, at de stemmer overens med dine eventstrategier og lagerniveauer.