1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Deltakere & billetthåndtering

Kan jeg generere gratis billetter via eventet på Billetto?

Ja, Billetto har en funksjon som heter "Generer billetter". Det er også mulig å importere billetter fra et regneark (Les mer om dette alternativet nederst på siden).

Alternativet Generere billetter

Dette alternativet lar deg sende gratis eventbilletter til sponsorer, medlemmer og så videre. Disse vil se ut som vanlige billetter, men prisen vil oppgis som "0 NOK" når kundene mottar dem.

Du finner denne funksjonen ved å gå til

"Mine eventer" på den øverste linjen;

Finn ditt spesifikke event og klikk på "Admin.", "Deltakere" deretter "Administrer billetter";

Øverst på siden er muligheten til å "Generer billetter".

Du velger deretter billetten(e) du vil sende til kunden din og skriver inn kundens navn og e-post. Kunden vil da motta billetten(e) på e-post.