Hvorfor er det ingen billetter tilgjengelig på ett eller flere av mine underordnede eventer?

Når du oppretter flere eventer gjennom vårt system for gjentakende eventer, vil det være et overordnet (hoved)event. Dette overordnede eventet lagrer all delt informasjon mellom alle underordnede eventer som blir opprettet.

Underordnede eventer er individuelle eventer for hver gang du ønsker å selge billetter.

Når du oppretter og endrer innstillingene for eventet dine, må du være klar over to ting:

Overordnede eventer – Alle innstillinger overføres for alle underordnede eventer.
Underordnede eventer – Her angis innstillinger kun for det enkelte eventet.

Ingen billetter tilgjengelig på ett eller flere underordnede eventer

Hvis du opplever «Ingen billetter tilgjengelig» på eventet ditt, anbefaler vi å gjøre følgende:

• Klikk på «Mine eventer» øverst til høyre;
  • Klikk på Administrer i navigasjonen;
  • Da finner du de ønskede underordnede eventene og klikker på «Rediger»;
  • Gå deretter ned til billettseksjonen;
  • Klikk på tannhjulikonet til høyre (avanserte innstillinger). Her kan du endre start- og sluttdato for billettsalg.

Når dette endres er det bare å trykke på publiser og i de fleste tilfeller skal billettene være tilgjengelige igjen.

Ingen billetter tilgjengelig på noen underordnede eventer i det hele tatt

Hvis du opplever «Ingen billetter tilgjengelig» på eventet ditt, gjør følgende:

• Klikk på «Mine eventer» øverst til høyre;
  • Klikk «Rediger»;
  • Gå deretter ned til billettseksjonen;
  • Klikk på tannhjulet til høyre (avanserte innstillinger). Her kan du endre start- og sluttdato for billettsalg.

Når dette er endret er det bare å trykke på publiser og i de fleste tilfeller skal billettene være tilgjengelige igjen.

MERK: Hvis billettene fortsatt er utilgjengelige, sørg for å sjekke om du har lagt inn et antall billetter du vil selge og deretter publiser.