1. Hjem
  2. Arrangør
  3. Tilbagevendende events

Hvorfor står der ingen tilgængelige billetter?

Hvis der står ingen tilgængelige billetter på dit event, kan du følge nedenstående guide, som oftest er årsagen til, at dette sker.

Ingen tilgængelige billetter på et eller flere tidsrum (kan ikke søges frem)

Hvis du oplever at der står ingen tilgængelige billetter på dit event, skal du gøre følgende:

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events og tilbagevendende events

3. Klik admin. alle på hovedeventet

4. Her ser du alle dine oprettede tidsrum

5. Tryk nu på mere, og rediger på et af dem

6. Vælg nu billetter i rediger menuen til venstre

7. Se, om der står et tal under antal.

8. Tilføj antal

9. Tryk gem

Hvis du vil se, om dit tidsrum er offentligt, kan du, inden du trykker gem, se, om der er flueben i boksen offentlig. Er der ikke det, er dit event indstillet til privat, og du skal fluebenet af, for at gøre det offentligt.

Ingen tilgængelige billetter på alle tidsrum

1. Log ind på Billetto

2. Klik mine events og tilbagevendende events

3. Klik rediger på hovedeventet

4. Vælg billetter

6. Tilføj antal

7. Tryk gem

For at eventet kan søges på Billetto

Hvis du vil se om, dit hovedevent er offentligt, kan du gå til trinnet event information og se, om det er markeret offentlig eller privat.

Bemærk: Hvis du opdaterer på hovedeventet, overskrider denne handling ikke noget på dine tidsrum, hvis du har opdateret noget på et enkelt tidsrum forinden.