Audiences - Følgere, enkeltkjøpere og fangrupper

Å forstå ditt publikum er avgjørende for enhver planlegger av et event.

Med siden Audiences kan du nå kategorisere deltakerne dine uten anstrengelse, og få en klarere oversikt over dine mest engasjerte og lojale kunder.

Ikke bare kan du se ulike fangrupper, du kan også finne dine mest lojale deltakere og de største pengebrukerne.

Tilgang til Audiences:

Klikk på "Markedsfør" i kontoen din i toppmenyen.

Velg "Audiences" fra rullegardinmenyen.

Følgere

• Definisjon: De som følger kontoen din, uavhengig av deres deltakelse på eventer eller kjøpsmønstre.
  • Brukstilfelle: Se gjennom listen for å vurdere merkevarens generelle popularitet eller last ned gruppen for bredere markedsføringskampanjer med de som har gitt samtykke.

Fans

• Definisjon: Deltakere som har vært på mer enn ett av eventene dine. De kan også være følgere eller superfans, men skiller seg fra engangskjøpere.
  • Brukstilfelle: Identifiser og belønn gjentakende deltakere. Bruk to-klikks-kampanjen for å tilby spesielle rabatter og sikre at de kommer tilbake for mer.

Superfans

• Definisjon: Kremen av kremen blant dine fans. Dette er deltakere som konsekvent har vist sin lojalitet, og de kan også være følgere.
  • Brukstilfelle: Se gjennom denne listen for å anerkjenne dine mest dedikerte kunder. Vurder eksklusive fordeler eller plasser på første rad for å holde dem engasjert.

Enkeltkjøpere

• Definisjon: Deltakere som kun har opplevd ett av eventene dine. De kan være følgere, men kvalifiserer ikke som fans eller superfans.
  • Brukstilfelle: Forstå hvem som er nye for merkevaren din, og vurder målrettede kampanjer for å konvertere dem til tilbakevendende fans.

Billettos Publikum-grupper er ikke bare etiketter. De er verktøy designet for å hjelpe deg med å sette pris på, forstå og belønne deltakerne dine. Ved å anerkjenne de ulike segmentene kan du tilpasse strategiene dine og sikre at hvert event blir en overveldende suksess. Dykk dypt ned i disse definisjonene og få mest mulig ut av innsiktene for ditt publikum!