Hvordan endrer jeg e-postadressen som er tilknyttet kontoen min?

På Billetto har du to profiler knyttet til kontoen din: én for pålogging og én for den offentlige profilen din. Her er hvordan du endrer informasjonen og e-postadressene:

For å endre e-postadressen du logger inn med:

• Gå til Meny øverst til høyre på siden.
  • Klikk på Konto.
  • Her kan du redigere den personlige e-postadressen du bruker for å logge på Billetto.
  • Du blir bedt om å bekrefte endringen ved å oppgi ditt nåværende passord.

For å endre den offentlige profil og e-postadressen:

• Gå til Meny øverst til høyre på siden.
  • Klikk på Offentlig profil.
  • Her kan du redigere den offentlige e-postadressen som er knyttet til billettkjøpere.

Vær oppmerksom på at hvis e-postadressen du prøver å endre til allerede er knyttet til en annen konto, vil du motta en feilmelding, og endringsforsøket vil ikke lykkes.