Hvordan sletter jeg Billetto-kontoen min (arrangør)?

Hvis du ønsker å slette kontoen din, må du først logge på Billetto-kontoen din og deretter følge trinnene nedenfor:

• Klikk på Meny
  • Klikk på Konto
  • Bla ned i Logg inn-delen til Slett konto
  • Du vil bli bedt om å bekrefte intensjonen din med et passord.

Hvis du ikke husker passordet ditt, kan du tilbakestille det her

Når du har bedt om å slette Billetto-kontoen din, kan det ta oss opptil 30 dager å behandle forespørselen din. Du vil motta en e-postbekreftelse på at vi har mottatt forespørslene dine og en annen e-post for å varsle deg når kontoen din er slettet.

MERK: Det er ikke mulig å slette en konto mens et event er live, vennligst avbryt de før du gjør det. Det er for øyeblikket ikke mulig å slette kontoen din gjennom appen vår, vennligst bruk nettsiden enten på mobil eller datamaskin for å gjøre det.

MERK: Når du har bedt om å slette kontoen din, blir du automatisk logget ut av Billetto. Du vil ikke kunne logge på med e-post og passord eller få tilgang til eventinformasjonen din.