Hvordan sletter jeg min Billetto konto?

Hvis du ønsker at slette din Billetto konto, så skal du først logge ind og derefter gøre følgende:

1. Klik på menu

2. Klik på konto

3. Klik på konto oplysninger

4. Gå ned til feltet slet profil

Du kan kun slette en profil, hvis du ikke har nogle aktive events. Når du har anmodet om at slette din konto, bliver du automatisk logget ud. Du kan ikke logge på igen med den konto. Hvis du arrangerer events med Billetto, så kontakt support, før du sletter din konto.

Bemærk: Hvis du ikke kan huske din adgangskode, skal du nulstille denne først, før du kan slette den via hjemmesiden.