Hvordan oppretter og bruker jeg målgrupper for medlemseventet mitt?

Hvis du har et medlems-event der du ønsker å gi medlemmene muligheten til å få rabatt eller gratisbilletter til et annet event, kan du gjøre dette ved hjelp av Tidligere eventdeltakere - målgruppe.

Du kan knytte målgruppe til en kampanje på ditt nåværende event, og la bare medlemmer bruke rabattene, samt kontrollere hvor mange billetter hvert medlem kan få til en rabattert pris (eller gratis):

• Gå til Markedsfør i den øverste linjen.
  • Velg Audiences
  • Velg eller opprett en Tidligere eventdeltakere - målgruppe
  • Angi navnet på målgruppen
  • Velg og finn medlems-eventet
  • Klikk Lagre

Det er nå opprettet et publikum for det medlems-eventet. Nå må du knytte målgruppen til en kampanje på ønsket event.

• Gå til Mine eventer
  • Klikk på Administrer
  • Klikk Kampanjer og promoteringer
  • Klikk på Opprett kampanje
  • Skriv inn navnet på kampanjen (billettkjøpere vil ikke se dette).
  • Fyll inn det offentlige kampanjenavnet
  • Velg målgruppen i betingelsestypen og velg den opprettede målgruppen
  • Klikk Neste
  • Velg nå ønsket effekt
  • Velg type billett som skal brukes
  • Kategorier du kan utelate
  • Velg Tildel publikumsmedlemskode som en strekkode. På denne måten må medlemmene bare skrive inn strekkoden på medlemskapet for å løse inn rabatten
  • Angi maksimalt antall billetter per bestilling/medlem
  • Fyll inn resten om nødvendig og klikk Neste for å starte kampanjen

Du kan nå teste kampanjen for å sikre at den fungerer etter hensikten, og da er kampanjen klar!