Bruk av e-postfunksjoner for å koble seg til ditt publikum på Billetto

Oversikt

Billetto tilbyr en kraftig e-postfunksjon som er utviklet for å hjelpe arrangører med å kommunisere effektivt med fans, følgere og billettkjøpere. Med dette verktøyet kan du sende nyhetsbrev, salgsfremmende innhold og viktige arrangementsoppdateringer direkte fra Billetto-dashbordet. Ved å bruke denne funksjonen kan du bygge et mer lojalt fellesskap, holde publikum engasjert og øke salget av billetter til arrangementene dine.

Slik får du tilgang til e-postfunksjonen

Du får tilgang til e-postfunksjonen ved å navigere til den øverste linjen i Billetto-kontoen din og klikke på "Promoter" -> "E-post". Denne delen er inngangsporten til utforming og administrasjon av e-postkommunikasjonen din.

Herfra har du muligheten til å opprette en e-postkampanje.

Typer e-poster du kan sende

Billetto tilbyr tre ulike typer e-poster for å imøtekomme dine spesifikke kommunikasjonsbehov:

Nyhetsbrev: Hold publikum informert om kommende arrangementer ved å sende ut nyhetsbrev. Du kan sende disse e-postene til alle som abonnerer på nyhetsbrevet på Billetto, eller du kan segmentere meldingene slik at de retter seg spesielt mot fans, følgere eller superfans. Dette er en utmerket måte å dele kommende arrangementer, innsikt og historier på for å holde publikum engasjert.

Varsling om event: Denne typen e-post er avgjørende for å kommunisere ikke-markedsføringsrelaterte meldinger til alle billettkjøpere til et aktivt arrangement. Enten det dreier seg om endringer i tidsplanen i siste liten, oppdateringer av lokalet eller viktige påminnelser, sørger eventvarsler for at deltakerne er godt informert.

Remarketing: Ta kontakt med tidligere deltakere ved å sende dem målrettet kommunikasjon om kommende arrangementer. Denne typen e-post er perfekt for å nå ut til nyhetsbrevabonnenter som tidligere har deltatt på bestemte arrangementer, slik at du kan vekke interessen deres på nytt og øke billettsalget.

1. Valg av målgruppe (mottakere)

Velg e-posttype for å nå ut til ulike grupper i lokalsamfunnet. Bruk nedtrekksmenyen til å velge hvem du vil sende en melding til.

E-post til nyhetsbrev: Målrettet mot spesifikke følgere som fans, superfans, engangskjøpere eller alle. Perfekt for å dele rabatttilbud eller nyheter for å engasjere dine følgere.

Varsling om event: Varsle alle deltakere på et bestemt arrangement eller alle aktuelle arrangementer. Perfekt for viktige oppdateringer. Husk at dette kun er for viktig informasjon.

Remarketing-meldinger: Nå ut til personer som har deltatt på arrangementene dine tidligere og som har samtykket til å motta e-postmarkedsføring. Velg et arrangement eller alle for å gjenoppta kontakten.

2. Tilpasse e-posten din (knappelink)

Gi e-postene dine et personlig preg med disse alternativene:

• Lenke til arrangørprofilen din: Vis frem alle arrangementene dine med ett klikk.
  • Direkte til eventsiden: Gjør det enkelt for billettkjøpere å finne ut mer eller kjøpe billetter til et bestemt event.

Disse valgene påvirker hovedbildet og knappen i e-posten din, og leder publikum dit du ønsker at de skal gå.

Praktiske eksempler

Informere om en endring i programmet:

Velg "Varsel om arrangement"
Finn og velg det spesifikke arrangementet
Sett knappen til "Vis arrangement"
Skriv en melding om oppstillingsendringen
Gå gjennom og godta vilkårene
Send e-posten din

Tilby rabatt til fans:

Opprett en rabatt til fans i Audiences
Gå til e-postsystemet og velg "Nyhetsbrev".
Velg "Fans" i nedtrekksmenyen for mottakere.
Lenke til arrangørprofilen din
Opplys om rabatten i tittelen og meldingen som informerer brukerne om at de må logge inn for å motta rabatten.
Gå gjennom, godta vilkårene og send

Markedsfør til tidligere deltakere på arrangementet:

Gå til e-postsystemet og velg "Remarketing".
Velg en spesifikk gammel fra nedtrekksmenyen for mottakere.
Lenke til arrangørprofilen din
Takk deltakerne for at de kom tidligere, og kunngjør de nye arrangementene dine.
Gå gjennom, godta vilkårene og send

Sporing av e-postens ytelse

For hver e-post som sendes, gir Billetto detaljert innsikt i resultatene. Arrangører kan se beregninger som leveringsfrekvens, klikkfrekvens, åpningsfrekvens og salg generert fra hver e-post. Denne innsikten er uvurderlig for å forstå publikums engasjement og for å forbedre e-postmarkedsføringsstrategiene.

Forstå din månedlige e-post grense

Hver måned blir du tildelt et visst antall e-poster som kan sendes ut til ditt Community. Denne grensen er utformet for å sikre at all kommunikasjon gjennom plattformen vår har effekt og effektivt når de tiltenkte mottakerne.

Hvordan virker det?

La oss si at din månedlige grense er 500 e-poster. Hvis du starter to forskjellige e-postkampanjer i løpet av en enkelt måned:

Et nyhetsbrev sendt til 120 personer

En event melding sendt til 270 personer

Etter disse kampanjene har du 110 e-poster igjen resten av måneden. Dette systemet sikrer at hver melding du sender ut teller og oppmuntrer til gjennomtenkt, målrettet kommunikasjon.

Hvorfor ha en grense?

Vi har som mål å opprettholde høyest mulig e-postomdømme. Ved å sikre at alle e-poster som sendes gjennom plattformen vår er legitime, ønsket og ikke anses som spam, opprettholder vi et positivt e-post-økosystem. Denne forpliktelsen bidrar til å garantere at meldingene dine mottas varmt og lander i innbokser og ikke spam-mapper.

Trenger du mer kapasitet?

Vi forstår at kommunikasjonsbehovene dine kan endre seg, spesielt etter hvert som ditt Community vokser eller i høysesongen av eventene dine. Hvis du finner ut at du trenger en høyere grense, er vi her for å hjelpe.

Viktige retningslinjer

Billetto er opptatt av å opprettholde en respektfull og samtykkebasert kommunikasjonsplattform.

Derfor er det viktig å merke seg følgende:

E-postfunksjonen er kun ment for kommunikasjon til de som har gitt samtykke til å motta nyhetsbrev, og hvis du sender et varsel om et arrangement, må det være uten markedsføringsmateriale.
Sørg for at e-postkommunikasjonen din kun rettes til brukere som har samtykket til å motta markedsføringsmeldinger.
Billetto forbyr bruk av denne funksjonen til uønsket markedsføring eller spam.
Billetto kan når som helst velge å ikke levere en e-post.

Ved å følge disse retningslinjene bidrar du til et positivt og respektfullt miljø for både arrangører og deltakere på Billetto.

Konklusjon

Billettos e-postfunksjon er et effektivt verktøy for arrangører som ønsker å markedsføre arrangementene sine, engasjere publikum og bygge et lojalt fellesskap. Ved å forstå og bruke de ulike e-posttypene som er tilgjengelige, kan du forbedre kommunikasjonsstrategien din og oppnå større suksess for arrangementene dine. Husk å respektere publikums preferanser og samtykke, slik at det blir en positiv opplevelse for alle involverte.