E-faktura

E-faktura betyr at du kan samle inn informasjonen via oss og deretter opprette en faktura via ditt eget system og sende den til kunden. Du godkjenner så bestillingen hos oss når du har mottatt betaling fra kunden, så sender systemet billettene til kundens e-post.

Hvordan virker det?

1. Du kan slå på E-faktura-funksjonen på Billetto-kontoen din. (under kan du se hvordan)
  2. Billettkjøpere kan nå velge å betale via E-faktura.
  3. Billettkjøper fyller ut relevant informasjon for bestillingen. Vi vil da sende deg en bekreftelses-e-post.
  4. Du kan nå sende billettkjøperen en faktura fra ditt eget system.
  5. Når du kan se at billettkjøper har betalt for fakturaen, kan du logge inn på Billetto-kontoen din og merke bestillingen som betalt. Etter dette vil systemet vårt automatisk generere billetter til billettkjøperen og sende dem. Vær oppmerksom på at fakturaen automatisk utløper etter 30 dager.

Slik slår du på e-fakturering:

1. Logg inn på Billetto-kontoen din
  2. Klikk på meny
  3. Klikk på konto
  4. Klikk så på betalingsløsning og velg E-faktura
  5. Du slår den på til høyre for det lille ovale ikonet, E-faktura slås på når den endres fra grå til blå

Hvordan håndterer du e-fakturaer:

1. Når du mottar en bekreftelsesmail fra oss, genererer du en faktura i ditt eget system og sender denne som e-post til billettkjøper
  2. Når den er betalt, logger du inn på Billetto-kontoen din
  3. Deretter klikker du på meny og konto, og velger deretter betalingsløsning og går ned i feltet E-faktura
  4. Finn ønsket bestilling og klikk på knappen merket som betalt for å sende billetter til billettkjøper

Merk: Du må ha opprettet et event før denne funksjonen vises. Det koster 10 kr per bestilling bestilt med e-faktura.