Hvor finner jeg kontaktinformasjon til mine gjester?

MERK: Grunnet nye personvernregler kreves det samtykke fra individet om du ønsker å bruke gjestens e-postadresse av mindre viktige grunner. For mer informasjon, se denne artikkelen: Betingelser og personvern.

Først, besøk din Mine eventer-side:
- Gå til Mine eventer.
- Finn eventet og klikk Administrer (hvis eventet allerede har funnet sted, kan du sortere etter "Gjennomførte eventer" ved å klikke på filtervalget øverst til høyre hvor det står "Fremtidige eventer".

Da får du noen valg:
- Du kan se listen over individer på nettsiden her: Mine eventer -> Administrer -> Deltakere -> Administrer billetter.
- Eller sende og laste ned en gjesteliste til din e-post gjennom: Mine eventer -> Administrer -> Gjesteliste og rapporter.
- Se rapporten på vår mobil-app: Last ned Billettos mobil-app, logg inn, bytt til arrangør-modus og gå til det spesifikke eventet du ønsker å se.

Når du er innlogget på din Billetto-konto, kan du laste ned gjestelisten når som helst ved å klikke på Mine eventer øverst til venstre på siden og deretter klikke på Administrer ved siden av det relevante eventet. På venstre side, klikk på "Gjesteliste og rapporter".

Du kan velge den gjestelisten du ønsker å motta, fyll inn e-postadressen og klikk på "Send"-knappen. Nedenfor er en liste som beskriver hver gjestelistetype.

Gjestelisten er tilgjengelig i følgende formater:

Tilpassbar rapport (XLS-format)

Her kan du velge hvilken informasjon du ønsker å inkludere i rapporten. Enten du ønsker å ha informasjon om billetter, bestillinger eller reskontro. Dette er en fullt tilpassbar rapport.

Full informasjon gjesteliste (XLS-format)
Også kjent som forretningsintelligens-rapport. Denne filen inneholder det meste av nødvendig informasjon. XLS-formatet krever en type regnearkprogramvare for å kunne lese og redigere. Dette arket vil inkludere dine booking-spørsmål, som du kanskje ønsker å se. De viser også hvilke av dine billettkjøpere som har samtykket til å motta nyhetsbrevet ditt.

Enkel gjesteliste (PDF)
Denne filen kommer med en liste over gjester, gruppert etter billettyper, og inkluderer kun gjestenes navn, ordrenummer og strekkodenumre for billettene. Denne gjestelisten er nyttig for å manuelt krysse av navn etterhvert som gjestene dine ankommer.

E-postliste
Denne enkle .txt-filen inkluderer kun e-postadressene til dine gjester, separert med kommaer. Denne gjestelisten er nyttig for e-postlister eller til å sende oppdateringer om dine eventer til gjestene dine.

CSV-fil
Denne filen inkluderer det meste av informasjon om dine gjester og deres billetter. Ordrene er satt opp i kronologisk rekkefølge, og informasjonen om adgangskoder og tilpasset felt er inkludert. Denne CSV-filen vil kreve en regnearkprogramvare for å kunne lese og redigere.